11/22/2014

WEAR A NECKLACE OF ROPE

Matkijanärhen kunniaksi tää kappale. Jos ootte jo nähneet ni tykkäsittekö? Ite kävin heti keskiviikkona kattomassa ja mun mielestä oli paras tähänastisista nälkäpeleistä! :)
kuunnelkaa ihmeessä muuten koko kappale 8)

IMG_0414 IMG_0457IMG_0460 IMG_0461IMG_0465 IMG_0474 IMG_0476 IMG_0479 IMG_0481
IMG_0482 IMG_0500 IMG_0504 IMG_0505
kiva läkki hei Shirley
IMG_0509 IMG_0512 IMG_0514 IMG_0515 IMG_0525 IMG_0528 IMG_0529 IMG_0534 IMG_0537 IMG_0538 IMG_0544 IMG_0561 IMG_0569

Pahoittelulista:
- pystykuvien määrä
- kuvien värisävyt, harjoittelen edelleen uuden kameran käyttöä
- etten postannut kolme viikkoa sitten ottamiani kuvia sillon (nää ei ole ne kuvat)
- kuvien samankaltaisuus

Moi, vihdoinkin satoi kunnon lumet! Toivottavasti nää jää, en jaksa enää yhtään vesisadetta ja valkonen joulu ja synttärit ois vaihteeksi ihan jees. 
No mutta ei mulla oikeestaan mitään sen enempää ollut, toivottavasti tykkäsitte kuvista, kommentoikaa suosikkinni ja niin poispäin. Nähdään toivottavasti pian, aikaa riittäisi nyt ehkä vähän enemmän kun koulujakso vaihtuu, mutta laiskuus on mun ainoa luonteenpiirre joten saapa nähdä sitten...

11 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia! ♥ Niitä oli myös mukavan runsaasti, vaikka joitakin hyvin samankaltaisia kuvia olisi ehkä voinut karsia tai yhdistää kollaaseiksi. Laadultaan kuvat olivat hyviä, onnistuneesti tarkentuneita c: Tyttöjen asuvalinnat ovat muuten loistavat - tuntuu näin talvellakin näkevän nukkeja kesämekoissa (ja vaikka se ihan hauskaa onkin) niin kunnollisten ja suloisten talviasujen näkeminen piristää kovasti! :) Shirleyn kalanruotoletti on muuten i-ha-na, voi kunpa mäkin osaisin tehdä tuollaisen nukeille. x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitti ihan tosi paljon ♥ Pähkäilen aina pääni puhki mitä pukisin nukeille päälle (vähän sama kun ihan itelläni joka ikinen aamu), joten ihanaa kuulla että oon onnistunu!
   Kalanruoto tehään siis silleen että jaetaan hiukset kahteen osioon ja otetaan aina vuorotellen osioitten ulkoreunasta pienempi pala ja yhdistetään se siihen toiseen osioon. Selitystaidot 6/5, mutta toivottavasti oli apua :)

   Poista
 2. Woow, Hertta nää oli ihan jumalattoman ihania (ノ◕ヮ◕)ノ
  Nää neitoset on niin söpösiä tuolla lumessa, ihana postaus ja postaahhan taas piaan 8)) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua kiittiii Lauraa ♥.♥ ja joo yritän postata taas !

   Poista
 3. toi matkijänärhen hirttopuu kappale on liian ihana ja nää kuvat myös <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, se on ollut mulla nyt 5 päivää nonstoppina soimassa… No ei ihan mut kiitti! ♥

   Poista
 4. Voiei miten ihania kuvia!♥ :oo Ihan mielettömän kauniita taas kerran. Arietta (muistinko nimen oikein?) on ehdottomasti mun suosikki nukeistasi, joten oli kivaa nähdä taas tyttöä. c: En edes tiedä mistä pidän neidissä eniten, mutta peruukki
  on ehkä se kaikkein ratkaisevin tekijä.
  Yhdyn kyllä ehdottomasti Allin mielipiteeseen sun nukkejen vaatetuksesta. Nuo asut ovat nimittäin tosi nättejä ja sopivat käsittämättömän hyvin yhteen. Tykkään myös niiden rentoudesta, se tuo ainakin mulle mielikuvan, että nuket ovat itse valinneet kaapista vaatteensa ja yhdistelleet eri vaatekappaleita mielialansa mukaan. :3
  Oma suosikkini oli 3. viimeinen kuva; niin yksinkertainen, niin kaunis.♥

  > dandelion-doll.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiei kiittii! Arttuli kiittää kehuista, etenkin tukan suhteen, se on nimittäin ollut vähän vaihtouhan alla…
   Vaatteet on mun itelleni hirveen tärkeä asia niin se kai sitten vaikuttaa myös nukkejen vaatteiden valintaan, ihana kuulla että tykkäätte :) ♥

   Poista
 5. Kauniita kuvia, olivat hyvälaatuisia ja sieltä löytyi myös pari tosi onnistunutta kuvaa! :-) Itse kävin katsomassa keskiviikkona katsomassa Matkinärhen ensimmäisen osan ja pidin siitä enemmän kuin Vihanliekeistä. Hyvässä kohtaa myös katkaisivat elokuvan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän :) Munkin mielestä leffa oli tosi hyvä ja hyvästä kohtaa katkastu, dramaattinen loppu ja jäi hirveellä innolla oottamaan seuraavaa.

   Poista
 6. Aivan ihania kuvia! <3 c:
  Ite kävin tänään kattomassa sen Nälkäpelin, oli khyl hyvä n u n

  cheerful-doll.blogspot.fi

  VastaaPoista