5/29/2014

Too long time no see

Untitled Untitled Untitled
Untitled Untitled Tree climber 
Erin - Merl Untitled Untitled

Heii :) did u miss me Kuukausiko siitä jo on?! Aika vierähtää nopeesti kaikkien näiden kokeiden keskellä, on tullut keskityttyä pelkkään kouluun nyt viimeaikoina ja se ihme kyllä tuotti tuloksiakin ja niimpä rikastun kevätjuhlan jälkeen aika lailla... Saatanpa uhrata euroista vähän nukkeihinkin 8) mitä ihmettä mulle on tapahtunut, ennen jos olisin saanut 50 € kasaan niin olin heti jo shoppaamassa jossain coolcatissa No olen kuitenkin tullut siihen tulokseen että etenkään nukkeintoa ei saa takaisin paasaamalla siitä ja uskottelemalla itelleen, että kyllä pian se tulee takaisin. 

Nuket on tällä hetkellä vähän rempallaan. Eriniltä puuttuu toisen silmän ripset, Arietta ja sen peruukki näyttää pitävän puolen metrin hajurakoa toisiinsa, Agathan kaula on yhtä löysä kuin lokakuisen tulppaanin varsi ja vaatteita on todella vähän. Shirley on ainoa, joka on aika iskussa. Sain onneksi kesätöitä mansikkamaalta, niin toivon mukaan saan ainakin hankittua vähän lisää vaatteita ja Erinin ripset takaisin palkoilleen :D 

Oliko tekstiä liikaa, oliko kuvat hyvän kokoisia, suosikkikuvanne ymsyms? Oma suosikkini oli ehkä kolmanneksi viimenen :)

10 kommenttia:

 1. Wow ihania kuvia! <33 Mun lempparikuva oli varmaankin toi kolmas tai sit toiseks vika :)

  cheerful-doll.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Itsekin olin todella pitkään jälleen tauolla kuvailusta.
  Ihanan kesäisiä kuvia ! Ja superhybbbber suloiset vaatteet. ; o ; <3
  Kuvien koossa ei missään nimessä ole valittamista. Lempparini on varmaan toinen tai kolmas. ^3^ ♥

  VastaaPoista
 3. Wow, söpöjä kuvia :3 ♥

  VastaaPoista
 4. ihana typykkä! Upeit kuvii :)
  --
  http://pullipglamour.blogspot.fi/

  VastaaPoista