3/09/2014

Yay it's spring again

Untitled Untitled Untitled My little darling ♥ Untitled Untitled Shirley - Tomoe Mami Untitled Untitled Shirley - Tomoe Mami

Heei pitkästä aikaa taas! :D Sää on muuttunut ihan sairaasti viime postauksesta, Aurinko on paistanut täällä koko viikonlopun! Toivottavasti kiva ilma innostaisi taas bloggaamaan… Se on vähän jäänyt, kun on tuntunut että on niin paljon muuta tekemistä.

Näihin kuviin oon pitkästä aikaa aika tyytyväinen. Osassa Shirleyn naama ylivalottu ja jouduin muokkaamaan niitä surkeilla taidoillani koneella. No mutta mitäpäs pienistä ;)
Tajusin pitkästä aikaa ihailla Shirleyn peruukin laatua. Se on niin taivaallisen pehmeä ja silkkinen että huhhuh o_o Ainoa huono puoli on että vaalean liilat "dipit" latvoissa on haalistunut niin ettei niitä näe melkein ollenkaan. No mutta ei se onneksi paljoa haittaa :)

Kiitos ihanista kommenteista viime postauksiin, niitä on aina kiva lueskella! lisää niitä jatkossa hehe 8))
Ehdotelkaa muuten biisejä, voin yrittää tehdä niiden "tahtiin" jotain shootteja, jos saisin vaikka inspistä kyseisistä biiseistä! Jos teillä on toiveita nuken/nukkejen suhteen niin laittakaa nekin mukaan ;)

16 kommenttia:

 1. Ah, Mami Tomoe on kyllä uskomattoman kaunis nukkemalli ja tuo sinun nukkui on kyllä tooodellaaaa uskomattoman kaunis *___* Joo kyllä sitä ymmärtää että on tekemistä eikä sitten ehdi niin paljoa postailla, mulla on esimerkiksi riparikin kaikkien koulukiireiden lisäksi tänä vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittiii ♥♥ Voi että, mä oikeesti varmaan räjähtäisin jos ois ripari vielä tähän päälle! no räjähtäminen saa odottaa ensvuoteen, mä meen nimittäin silloin...

   Poista
 2. Wow, Shirley on todella kaunis neitonen n w n
  Apua, aivan ihanat vaatteet, sopivat niin nätisti tälle neitoselle, awws :3

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia, ja pikkuisella on kyllä ihana peruukki ^3^ !

  VastaaPoista
 4. sipulii, miksi olet niin söpö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. koska olen pudonnut taivaasta, kuolevainen

   Poista
 5. Tosi nättejä kuvia sait räpsittyä ! o u o <3
  Itsekin olen huomannut sään muuttuneen, mukaavaa kuvata hyvässä valaistuksessa. n__n

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!
   Valo tosiaan piristää kummasti… :)

   Poista
 6. Oikeesti, vähän ihania & hyvälaatuisia kuvia n u n

  VastaaPoista
 7. ihania kuvia! <3 neidin stailaus saa mun silmät sulamaan *o*

  VastaaPoista