1/04/2014

My bonfire heart

Untitled Untitled Erin - Merl Untitled Sitting in the tree

Anteeksi tauosta! :( Ei oo huvituttanut kuvaaminen yhtään, kun valosaa aikaa kestää niin vähän, eikä valoa riitä yhtään sisällä kuvaamiseen ja ulkona on niin märkää ettei sinne huvita mennä… Ja sitten kun katon kuviani, niin en oikeestaan oo niihin yhtään tyytyväinen. Toki tarkennukset ja sellaset on kohdallaan, mutta kuvien tunnelma ja värimaailma ei oikein ole mieleeni. Sitten "masennun" siitä, eikä nuket huvita sen jälkeen ollenkaan. Kesällä, keväällä tai talvella mulla saattais ehkä riittää puhtia kuvien parantamiseen, mutta tälläisillä syyskeleillä ei. (Pidän tätä edelleen syksynä, koska talvea ei ole ollut tässä välissä ollenkaan :D) 

Kyllä se into pikkuhiljaa palailee, kun päivät pitenee ja pääsen taas takasin normaalirytmiin kaiken jouluhössötyksen ja tulevien synttärieni jälkeen. Älkää siis välittäkö jos postausväli pitenee tavanomaisesta vähäsen :)

15 kommenttia:

 1. Ihania kuvia!! Tuollaista värikästä värittömänpää taustaa vasten C: Ja musta näissä ei ollut ollenkaan tunnelma pielessä, sä varmaan itse nukkemasiksesi takia vain näet nää niin :)
  Oot kyllä oikeassa ettei tää tunnu yhtään talvelta, ja välillä meen ite aivan sekaisin mikä vuodenaika on :D Jostain ihmeen syystä mulla on kokoajan sellanen kutina että kohta alkaa päivät vielä vaan lämpeneen ja yhtäkkiä tulee kesä jossain helmikuussa :'D Tiiän ettei niin voi käydä, mutta se saa mielen korkeemmalle ;)
  Sähän voisit kokeilla mennä vaikka kasvitieteelliseen muutarhaan kuvaamaan. Itse olin ja tuntui tosi kesäiseltä! Ainoo vaan että piti taidokkaasti rajata kasvien nimikyltit pois kuvasta… :D
  Sori sekavasta kommentista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi tosiaan olla että masiksen takia kaikki oma näyttää tyhmältä :D
   Mullakin on suuri toive, että joko kevät tulis jo helmikuuhun tai sitten tulis kunnon kylmä pakkastalvi lumineen kaikkineen ja kevät tulis sitten maaliskuun lopussa.
   Vois koittaa, jos pääsisin joku päivä kaupunkiin nuken ja kameran kanssa, niin ehkäehkä… 8)

   Mutta kiitos, pitkät kommentit on niin ihania saatavia ♥

   Poista
 2. Miten joku nukke voi olla noin ihana!? Ja noi vaatteet ja kumpparit *Q* Mä oisin noihin kuviin kyl tosi tyytyväinen, koska ne on täydellisiä <3 Ainaki mun silmään.

  VastaaPoista
 3. Aafffggghh IHANIA KUVIA ;____; <3

  VastaaPoista
 4. Tosi upeita kuvia - siis oikeesti, sun nuket on niin täydellisiä ja sä oot hyvä kuvaamaan! Mullakin on tollaset kumpparit, mutta vaan harmaat :D

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia♥Erin on tosi söpö :3 Toi kolmas kuva oli oma suosikkini c: Noi kumpparit on tosi ihanat ^ ^

  minunsuloisetnuket.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta ♥ Täytyy myöntää että ne kuuluu ehkä parhaisiin nukkehankintoihini… :)

   Poista
 6. Äwäwäwä, aivan upeita kuvia <33333 ;3;

  VastaaPoista
 7. Äää ihanat saappaat <3

  VastaaPoista