11/27/2013

Kukkaistyttö

Agatha - Dal Hina IchigoAgatha # clothesAgathaAgathaAgatha - Dal Hina IchigoAgatha
Koska tiedän, että kaikki vihaavat selittelyjä postaustauosta en aio selittää siitä sen enempää kuin että valo loppuu juuri kun olisin menossa kuvaamaan that's it.
Heissulivei! :-) Edellä mainitusta syystä Agathalla on samat vaatteet kuin viime postauksessa. Uusi villatakki on kyllä tekeillä, mutta oon ollut melko laiska sen tekemisessä… Luullakseni saan sen kuitenkin tällä viikolla valmiiksi.
Mitä muuten toivoisitte postauksilta jatkossa? Tälläisiä mun tyylisiä shootteja on toki tulossa aika paljon, mutta voisinko tehdä muunkin laisia? Kuvatarinoiden teossa olen mielestäni melko huono, kun oon niin huono elekielessä (=en keksi luontevia asentoja, jotka kuvaisivat nuken mielentilaa yms hyvin). Mutta silti ehdottaa saa ihan mitä tahansa! Jos joitain ehdotuksia tulee paljon niin voin tehdä sivupalkkikyselyn jossa voi äänestää.

/kuvien oli tarkoitus olla alivaloittuneita, mutta pahoitteluni siitä

12 kommenttia:

 1. Suloisia kuvia & Agatha on tosi lutuinen c:
  Uuuuu... uusi villatakki <3

  VastaaPoista
 2. Voisit tehdä shootin jossa on kaksi nukkea samaan aikaan? c:
  Ihania kuvia, Agatha on niin nätti ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se onnistuu kyllä, kiitos ideasta ja kehuista! :-)

   Poista
 3. Tosi söpöjä kuvia! Agatha on supersulonen :3 ♥ Rakastuin tohon pipoon c:

  VastaaPoista
 4. En voi vain uskoa että jollain voi olla noin ihana nukke, joka pitää noin ihania vaatteita noin hienoissa kuvissa :oo Oot kyllä niin ehdottomasti yks mun lempi bloggaajista ^^

  • http://littledollsland.blogspot.fi/ •

  VastaaPoista