11/02/2013

Hemulikivi

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla


My love <3 Untitled Untitled hemulikivi Curly hairUntitled Moss Untitled

Hei taas :--) Kuvasin uutta tytteliä torstaina, kun se nyt innostaa kovasti. Näissä kuvissa ei näy niitä vihreitä silmiä kovin hyvin, mutta face upista saa mun mielestä aika hyvin käsityksen millanen se on. Mulla on pulaa Dal-kokoisista vaatteista joo tiedän että niille käy myös pullipin vaatteet, joten älkää pahastuko jos monissa kuvissa on samat vaatteet... Mammalle kiitoksia tosta ihanasta piposta! <3

Oon toki miettinyt neidille nimeä, enkä pääse noista Willowsta ja Agathasta melkein yhtään eteenpäin. Tällä hetkellä oon eniten sillä kannalla, että Agatha tulisi kutsumanimeksi ja Willow toiseksi nimeksi. Tykkään Willowsta tosi paljon, mutta pelkään jonkun toisen nukkeilijan pahastumista, jos varastankin jonkun nimen :-D Ja Willow muistuttaa ehkä aika paljon Winnietä, jonka oon tavannut parillakin nukella. Mutta mikään ei ole vielä päätettyä, aika varmaa tosin on että kutsumanimeksi tulee jompikumpi yllämainituista nimivaihtoehdoista ;-)
Luonnekin on vielä hakusessa, täytyypä sitäkin vähän kehitällä ja päivittää samalla sitten vanhustenkin nukkeprofiileja.

Aika tylsä postaus, toivottavasti kuitenkin tykkäsitte kuvista! Kiitos viimepostauksen kommenttimäärästä, ehkä tähän tulisi saman verran? <3

20 kommenttia:

 1. Tosi ihania kuvia, lemppareitani olivat varmaan kuudes ja viimeinen :3 !

  VastaaPoista
 2. ihana nukke ja ihania kuvia .. ;_; <3

  VastaaPoista
 3. Oii, miten söpöjä kuvia ~ > u < Agatha tai Willow on tooosi ihania *u* Tekee itekki mieli ostaa dal :3
  kauniita-unia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, dal-kuume iskee kyllä tosi helposti! ;-)

   Poista
 4. Taas kerran ihania kuvia, eikä ole mikään yllätys n.n ♥
  Neidin pipo on kyllä tosi suloinen, niin kuin neiti itsekkin >u<
  Milläs kameralla kuvaat (saattaa lukea jossakin mutten ole huomannut heh)? c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta ♥♥
   Kuvaan Canon EOS 50D'llä :-)

   Poista
 5. Sulosii kuvii. Agatha on myös tosi sulonen nimi c:
  (heh Winnie :----D

  VastaaPoista
 6. Awwww, niin lutuisia kuvia C-:

  VastaaPoista
 7. Tosi söpöjä kuvia! >3< Tykkäsin ehkä eniten tuosta ensimmäisestä. :3
  Ja awws kyllä toi pipooo, eikä haittaa yhtään vaikka onkin vähän samanlaiset vaatteet kuin ed. postauksessa! nwn
  Jään odottamaan innolla uuden nukkeprofiilin ilmestymistä! ;3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja hyvä ettei haittaa! :3
   Uusi nukkeprofiili on julkaistuna tuolla nuket-sivulla, siltä osin mitä tähän asti tiedetään ;--)

   Poista
 8. Anna nimeks Willow!! Herttaaaaa kuolen ton söpsöytee <33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Möö, päätin jo sen Agathaksi ;__; Mutta Willow on toinen nimi.
   Kiitos jessimandariinikiina, mutta älä kuole! :''( <3

   Poista
 9. Ihana nukke, vaikka en pidä lainkaan daleista (tai ylipäänsä mistlän muistakaan kun pullipeista ja ihan inan BjD:stä). Agatha/Willow kuitenkin voitti sydämeni täysin. No ok, on dal joujoukin ihan kiva. Mulle toi nimiongelma on tuttu. Aluksi halusin nukestani Amyn tai Miyun, mutta Amyhan on monen nuken nimi ja Miyusta tuli aikaa myöten nimimerkkini, vaikka nykyään liikunkin nimellä Uya. Sitten harkitsin Sunnya ja Honeyta, jotka ovat musta nykyään kamalimmat nimet forever. Sitten tulivat Michelle ja Nicole, joista Nicole on edelleen ihan kiva nimi. Mutta nukkeni on Celine, ja tähän nimeen en kyllästy!
  -Uya- (ent. Miyu. Tämäkään nimimerkin pysyvyydestä ei ole varmuutta. Jos joku keksi paremman, aivan minkä kielisen vain, otan ehdotuksia vastaan. Uya on kamala! Mut Miyu oli jo käytössä.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa että Agatha on mieleesi!
   Nimiongelma tuntuu olevan aika yleinen. Mullakin Erinille satoi aikanaan kymmenittäin nimiehdotuksia, Arietta & Shirley oli helpot päätettävät ja nyt taas Agathan kohdalla oli vaikea päättää.
   Tekstistäsi jäi vähän ihmetyttämään, että harkitsit nukkesi nimeksi omasta mielestäsi maailman kamalimpia nimiä ja vaihdoit nimimerkkisi mielestäsi kamalaksi. Miksi ihmeessä? :D Vai tykkäsitkö siis niistä silloin kun olit valitsemassa niitä? Muista valita (öh mikä neuvoja mäkin olen? xd) nuken nimi/nimimerkki tunteella. Voihan nukkesi olla vaikka Martta kunhan itse pidät siitä :-)

   Poista
 10. Siis kyllä mä sillon Sunnysta ja Honeysta pidin mut en enää. Niin, ja vaihdoin Uyaksi, sillä pullipsuomessa Miyu oli käytösdä. haluan mennä pullipsuomeen ja olla kaikkialla samalla nimimerkillä.
  -Uya-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin niin no sitten mä ymmärrän ;--) Ja munkin mielestä on hyvä, jos on monissa paikoissa samalla nimellä, se helpottaa huomattavasti omaa ja muiden elämää 8)

   Poista