8/03/2013

Alatte jo varmaan kyllästyä näihin ilmoituksiin... +postaus

Heipä hei :-) Kun kuvasin, kuvasin aluksi shoottia, jossa mm Erin ja Shirley halaavat. (Huom, se ei kuitenkaan olis liittynyt mitenkään saapumistarinaan, Shirleyn menneisyyteen yms) Siitä ei kuitenkaan tullut yhtään mitään. En saanut noita näyttämään luonnolliselta, vaan joko kumpikin kaatui ja kaulanivelet senkuin heiluivat tai sitten se näytti pussailemiselta. Joten jätin koko höskän sikseen ja kuvasin vaan 4 kuvaa ja tein niistä 2 kollaasia ;-) Toivottavasti kuvien määrä ei kuitenkaan haittaa!

Sitten ilmoitus: Kuten jotkut jo tietääkin, olen melkein koko ensiviikon Virossa Pärnussa. Joten ensiviikolla ei tule postausta, muuten kuin ehkä viikonloppuna. Ja huomennakaan tuskin postaan sillä mun pitää pakata jne >:( Mutta äänestäkää sivupalkissa <- otanko Erinin vai Shirleyn mukaan! Arttu on valitettavasti teknisten ongelmien takia pois pelistä. Mutta obitsu on toivon mukaan jo lähetetty.


Watermelon Orange

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! <3

  cheerful-doll.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ihania ♥

  • http://littledollsland.blogspot.fi/ •

  VastaaPoista
 3. Supersöpöjä kuvia ja ihania nukkeneitejä! Liityin lukijaksi. c:

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille + kiitos Elsa :-)

  VastaaPoista
 5. Ää, vika kuva ei näkynyt (eikä myöskään life-blogin kuvat) mulla :c

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, miksiköhän ei? Ton viimesen kuvan Shirleystä voit katsoa mun flickristä, mutta lifeblogin kuvat laitoin yksityisiks... Koita päivittää sivu tai jos se ei auta, niin ehkä se että kirjautuisit flickriin voisi auttaa? Kokeile ainakin ;-)

   Poista
 6. Oletko sinäkin nukkeharrastaja?

  Jos olet, tiedät varmaan mitä pullipit ovat? Mutta jos et, voin tässä hieman niistä kertoa; ne ovat n. 30cm pitkiä aasialaisia keräilynukkeja :) Liittykää ihmeessä blogiini, jossa kerron kolmen nukkeni Natan, Donnan sekä Sofien kuulumisia!

  worldofmypullip.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä olen nukkeharrastaja, olen ollut jo vuoden verran ja omistan 3 nukkea. Tiedän niistä oikein hyvin asioita, mutta kiitos vain tiedoista :-)

   Poista